header_kinderafdeling

Boxen afdeling

Op de boxen afdeling bevinden zich 10 boxen voor verschillende leeftijden. Kinderen onder het jaar worden in principe hier opgenomen net als kinderen met een (mogelijke) besmettelijke ziekte. De meeste kinderen met koorts zullen daarom in eerste instantie worden opgenomen op de boxen afdeling. tl_files/kliniek/box2.jpg

Op de afdeling is er de mogelijkheid om bij uw kind te zijn en meestal ook om te blijven slapen.

Dagelijks wordt er door een van de kinderartsen visite gedaan met de verpleegkundige. Regelmatig zult u de kinderarts dan ook zien en heeft u de mogelijkheid om de stand van zaken en het beleid van uw kind met hem of haar te bespreken. Mocht u de kinderarts niet hebben gezien of gesproken, maar heeft u daar wel behoefte aan, bespreek dat dan met de verpleegkundige. In de meeste gevallen kan zij dit dan op korte termijn voor u regelen. 

tl_files/kliniek/box.jpg

Tijdens de opname zult u in aanraking komen met de verpleegkundige, de artsen, maar ook met de andere mensen die werken op de kinderafdeling zoals bijvoorbeeld de pedagogisch medewerkers (die uw kind voorbereiden op onderzoeken en u kunnen helpen met materialen om de tijd zo aangenaam mogelijk te maken op de afdeling), de voedingsassistenten, de fysiotherapeut en de schoonmaakmedewerkers.

Als u tijdens de opname vragen, wensen en / of opmerkingen heeft, bespreek deze dan met de medewerkers zodat de opname zo aangenaam mogelijk voor u en uw kind zal verlopen.

Meer informatie voor uw kind over de afdeling vindt u hier.

Contact
Site kinderafdeling